Om mb-tak

Om oss

3:e generationen takentreprenörer

Vi är ett familjeföretag i 3:e generationen som gör allt för att våra kunder ska bli nöjda och känna att dom fått ett proffsigt utfört takarbete. Vi har erfarna takläggare som reparerar, renoverar eller lägger nya tätskikt på alla former av yttertak. Vi har varit i takbranchen i 40 år och med garantier på mellan 15-60 år borgar det för ett perfekt och tryggt slutresultat.

AUKTORISERADE ÄVEN SOM TRYGG PLÅTFÖRETAG

Med egen plåtverkstad är vi också självförsörjande med allt från plåtknäckning till montage på plats med de bästa plåtslagarna. Det är en stor fördel att ha både plåtslageri och tätskiktsmontörer under samma tak, inte minst för en effektivare tidsplanering.

Våra montörer är alla utbildade och certifierade för alla adekvata utbildningar som heta arbeten, lyft, skydd och säkerhetsutbildningar.  En stark kedja mellan material, metod och montör. 

auktoriserade

Auktoriserade på Tätskikt och Plåt

MB-Tak AB är auktoriserade av Sveriges Takentreprenörer och Trygg Plåt. Auktorisationerna utfärdas till företag som uppfyller och har dokumenterat ställda kriterier kring kompetensutveckling, kvalitetsarbete, myndighetskrav och seriöst företagande i övrigt. Våra plåtarbeten omfattas av extra långa garantitider genom Svensk Plåts Garantifond, med utökad garanti på 20 år.